Home

Finale Patricia bokaal dressuur

Finale Patricia bokaal dressuur Biddinghuizen - 26 maart 2008.  Vrijdag 21 maart is bij manege de Patricia hoeve in Biddinghuizen de laatste wedstrijd verreden voor de Patricia bokaal dressuur. Een competitie die jaarlijks wordt georganiseerd.

In deze competitie zijn 4 wedstrijden waarvan de 3 best gereden wedstrijden meetellen voor de competitie. Voor alle ruiters een spannende, leuke en gezellige uitdaging om alles wat er in de lessen geleerd wordt door een jury te laten beoordelen.

Juist deze dag was de spanning goed te voelen.. Voor een aantal ruiters heel spannend, zou de finale bereikt worden?Transportbedrijf Burko was voor deze wedstrijd sponsor en ook deze keer met mooie prijzen. Behalve bekers ook een aantal ruitersportartikelen.

Uitslag 4e wedstrijd:

t/m 9 jaar:
1. Carolien van 't Hag op Flip
2. Bianca op 't Hof op Flip

10 t/m 15 jaar:
1. Yvonne Jongen op Bruno
2. Amber Poort op Bruno
3. Thalia Harmans op Flip

16 jaar en ouder:
1. Ingrid Kamphorst op Casper
2. Agnes Hoitink op Nico

Wedstrijdruiters:
1. Inge v.d. Veen op Rowdy
2. Marcia van Triest op Star
3. Milena de Glee op Ziezo

Zonder de sponsor transportbedrijf Burko. alle vrijwilligers, de juryleden: Anne Bakker, Tineke van Wijngaarden en Zwanette Bosch en natuurlijk Diny Frederiks was deze dag niet mogelijk geweest dus hiervoor dank namens alle ruiters.

Na dit spannende gebeuren is dan eindelijk bekend wie er in deze dag nogmaals, nu in de finale om de Patricia bokaal, de dressuurproef mag rijden.

De 8 finalisten zijn: Gerdy Beelen, Peter-Paul Bron, Thalia Harmans, Nienke Klomp, Laura Ostermeier, Linda Ribbink, Olivia Sassen en Marcia van Triest.

Het is een spannende strijd en de uitslag is alsvolgt:


1. Marcia van Triest op Star
2. Laura Ostermeier op Jane
3. Olivia Sassen op Josje
4. Gerdy Beelen op Flip
5. Linda Ribbink op Bruno
6. Thalia Harman op Flip
7. Nienke Klomp op Josje
8. Peter-Paul Bron op Tosca

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat