Home

Alice Naber op plaats 40 tijdens Military Boekelo

Alice Naber op plaats 40 tijdens Military Boekelo Biddinghuizen - 6 oktober 2017.  Amazone Alice Naber uit Biddinghuizen heeft met haar paard Zamzam 47,40 punten gehaald tijdens de dressuur van Military Boekelo. Met dit aantal punten staat Naber met Zamzam in het tussenklassement op plaats 40.

Military
Tijdens de Military komen de paarden op drie onderdelen in actie: dressuur, crosscountry en springen. Deze tak van sport wordt ook wel de triatlon van de paardensport genoemd.

Peter Parker
Naber kwam gisteren al in actie met haar Olympisch paard Peter Parker. Ze begon redelijk met Parker. Naber kwam tot een score van 45 punten tijdens het eerste onderdeel dressuur. De score had veel hoger uit kunnen vallen, maar Peter Parker raakte tijdens de kür van slag. Het paard stond bijna stil, nadat een bloembak was omgewaaid door de harde wind, waardoor puntenaftrek volgde.

Het onderdeel dressuur zit er na vandaag op voor de twee paarden. Zaterdag wordt de crosscountry gehouden en zondag wordt Military Boekelo afgesloten met springen.

Naber wil voor de vijfde keer op rij Nederlands Kampioen Eventing worden.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat