Home

Alice Naber wint cross in Boekelo

Biddinghuizen - 13 oktober 2002.  Na een teleurstellende dressuur afgelopen donderdag bij de Militairy in Boekelo (48e plaats) revancheerde Alice Naber-Lozeman zich zaterdag. Ze zette de cross-country op haar naam.

Op radio 1 vertelde de toch tevreden Alice Naber zaterdagavond dat het donderdag vooral ook aan het koude weer en het vele lawaai had gelegen dat de dressuur minder was verlopen. "Ik ga dan ook weer meer trainen op dit onderdeel, zodat het gemiddelde resultaat verbeterd kan worden."

Veel toppers
In het 5 minuten durende interview blikte ze verder met de NOS-commentator terug op de afgelopen dagen. "Sommigen zeggen dan wel dat de wedstrijd aan de lichte kant was, maar er waren gewoon veel vier-sterren paarden aanwezig. Met zulke toppers zijn er nu eenmaal veel die foutloos rijden."

Biddinghuizers zijn beste Nederlanders
Echtgenoot Gert Naber werd 16e bij het springen en staat als beste Nederlander op een zestiende plaats. Alice Naber-Lozeman staat zeventiende, waarmee het echtpaar de beste Nederlanders zijn in de tussenstand. De Duitse Bettina Hoy staat nog bovenaan bij deze grote prijs van Enschede, vooral door de hoogste klassering bij de dressuur.

Zondag is de afsluitende springproef.Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat