Home

Informatie en mededelingen over de kampweken 2020

Informatie Kamp en  Instructie kamp op Patriciahoeve 2020.
 
Dank je wel voor je inschrijving Kampweek op de Patriciahoeve. Na lange onzekerheid kunnen wij de kampen gelukkig normaal houden met enkele aanpassingen ,ook het afsluiting programma einde kamp week kunnen helaas niet door laten gaan dit ivm corona regelgeving!  
De kampen starten op maandagmorgen 11.00 uur en eindigen op vrijdagmiddag 14.30 uur.
 Voor de instructie weken hebben wij het volgende op programma: twee maal per dag rijden. Dressuur of springproeven met video uitleg , zit les van Pieteke de Reus . 
Paard  toiletteren  en voorbrengen presenteren door Erik Braat.
Ponykampweken doen we evenals voorgaande jaren, twee maal per dag rijden een les en of buitenrit . theorie les,  paint my pony en my self en een spel programma.
Het volgende  meenemen; Slaapzak of dekbed , hoeslaken en kussen. slippers , voldoende rijkleding en cap ( verplicht) , zwemkleding, handdoeken, Toilet spullen voor je zelf en  vrijetijdskleding. Voor  de instructieweek training kleding  en schoenen voor je zelf… Poetsspullen voor je pony, met eigen pony e.v.t. deken ,halster en touw , zadel en hoofdstel. Maak je gebruik van een huur pony,  dan zijn deze spullen aanwezig.
Indeling groepen en lessen doen wij op maandag. Deelnemers aan de  kampweken kan je vinden op onze site www.patriciahoeve.nl  link kampweken. Heb je bezwaar hiertegen dat je naam op de lijst staat i.v.m. privacy wet geef dat aan ons door dan verwijderen we jullie naam op deze lijst.  Zijn er nog vragen  bel of mail ons ,tel; 06-1111 06 23.
Kampgelden pony’s 280,-   paarden 290,-  deze dienen vooraf  te zijn betaald.
Op rek; NL73RABO 03481 66 176 tnv . Patriciahoeve.
De Patriciahoeve . Diny en Kees Frederiks , Annie Claassen en alle assistenten
Alikruikweg 33, 8256 RK Biddinghuizen


KAMPWEKEN OP DE PATRICIAHOEVE 2020

Al zeker meer dan 25 jaar organiseren wij in de zomervakanties kampweken voor paarden- en ponyliefhebbers in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. Ook ruiters die geen- of weinig ervaring hebben kunnen bij ons terecht. Inmiddels komen er al kinderen bij ons op kampweek van ouders die als kind ook bij ons op kamp zijn geweest !

Wij bieden deze zomer twee programma's aan:
Een instructiekamp spring-gericht met o.a. een springclinic , zitles, longeerles en training "Fit te paard". Daarnaast zal er in de avonduren tijd zijn voor ontspanning of spel. De nadruk in dit programma ligt bij de wedstrijdsport.

of,

een ponykamp met meer aandacht voor o.a. de verzorging van je pony, het harnachement en met veel spel & animatie.

In beide programma's zal er tweemaal per dag gereden worden. Dressuur- en springlessen worden afgewisseld met buitenritten. Ook kunnen er theorielessen gegeven worden.

Elke kampweek begint op maandagmorgen 11.00 uur tot vrijdagmiddag plm.15.00 uur.
Tijdens de kampweken is er altijd begeleiding; ook in de nacht. De kinderen slapen in blokhutten met stapelbedden. Er is voldoende sanitair aanwezig welke in 2017 geheel is vernieuwd.
Een vast team van instructeurs verzorgt de lessen. Per kampweek zijn er ongeveer 24 kinderen. Zij rijden in 4 groepen. Deze groepen worden op de eerste dag van de kampweek ingedeeld; na het ontvangst- en kennismakingsgesprek.

Aan deze gezellige en leerzame kampweken zijn kosten verbonden. Een kampweek voor ponyruiters kost € 280,- en voor paardenruiters € 290,- . Een korte korte kampweek kost € 210,- (maandag t/m woensdag). Dit bedrag is inclusief; ongeacht of je je eigen paard/pony meeneemt of er één bij ons huurt.

Wij verzoeken u de kosten te voldoen vóór aanvang van de kampweek van uw zoon of dochter. Het kampgeld kunt u overmaken op rekening
NL73RABO 03481 66 176 t.n.v. Patriciahoeve.

NB Helaas zijn wij bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de kampweek van uw zoon of dochter genoodzaakt annuleringskosten van €150,- aan u door te berekenen.

Na opgave van uw zoon of dochter, ontvangt u in medio mei/juni per mail nadere informatie over de kampweken Patriciahoeve 2020
© Copyright 2020 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat