Home

Patricia Bokaal Dressuur

Zie hierboven in de link voor de startlijist en de dressuurproeven van a.s. zaterdag 29 februari. Ook deze wedstrijd zijn er weer prijzen beschikbaar gesteld gesteld door betrokken ouders, of familie van onze ruiters. Dit keer heeft het bedrijf Agri-Globe B.V. van de familie Hillebrand uit Dronten mooie prijzen voor jullie uitgezocht. 

30 november 2019 - Na een geslaagde wedstrijddag staat de eerste uitslag om de Patricia Bokaal dressuur online. Klik op bovenstaande link voor de uitslag.

Op maandag 23 december hebben we weer een springwedstrijd op het programma staan. Houd het mededelingenbord naast de kantine in de gaten voor de inschrijflijst!

14 april 2019 - De startlijst voor a.s vrijdag 19 april is online. Ook de proeven kun je op bovenstaande link vinden. Voor degenen die zich na deze 4de, en tevens laatste wedstrijd geplaatst hebben voor de finale: de finaleproeven zijn ook al bekend en staan op bovenstaande Dropbox-link onder het kopje Finaleproeven.

Succes allemaal!!

19 januari 2019 - De jury wil jullie allemaal het compliment geven dat jullie zo keurig en ongedwongen op jullie pony's zitten: "Het was erg leuk jullie te mogen jureren!" . Er zijn dan ook mooie punten vergeven. De uitslag van deze geslaagde wedstrijd is weer online!
Ook kunnen jullie de tussenstand om de Patricia Bokaal in bovenstaande link inkijken.

24 nov 2018 - Vandaag is de eerste wedtsrijd van vier om de Patricia Bokaal Dressuur gereden. Ondanks het koude weer, was de sfeer gezellig ontspannen.
In de groep met de groene ruiters is Melony Ligt met Hank met 185 punten eerste geworden en is Marissa Bossers met Power Boy met 184 punten met de tweede prijs naar huis gegaan.

Bij de manege ruiters waren er vier prijzen te verdelen:
1. Lisanne Hopman met Sireli - 200 punten
2. Britt Eilander met Roby - 199 punten
3. Amber van Kooten met Lana - 196 punten (7/7)
4. Amber de Boer met Joey - 196 (6,6/6,5)

Uitslag wedstrijdruiters:
1. Silke van Riel met Magnum - 191,5 punten
2. Marit Lek met Quinn - 190,5 punten

De volledige uitslag kun je nalezen op onderstaande link.

Op zaterdag 22 december is er de 2de springwedstrijd om de Patricia Bokaal Springen. De volgende dressiuur wedstrijd zal verreden worden op zaterdag 19 januari.
© Copyright 2020 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat