Home

Patricia Bokaal Springen

De kop is er af! De omstandigheden waaronder we deze wedstrijd konden doen, waren anders dan we gewend zijn. Gelukkig viel het weer 100% mee. Want de ouders moesten zoveel mogelijk op afstand buiten blijven, er mocht geen support langs de kant in de binnenbak bij het poortjesparcours staan en de prijsuitreiking was zonder publiek. Toch was het weer een fijne dag!
Nadat de ruiters van het poortjesparcours in de binnenbaan hun beste kunnen aan de jury hebben laten zien, zijn de wedstrijdruiters en de manegeruiters buiten verder gegaan. De manegeruiters reden op stijl, de wedstrjdruiters op tijd.
De uitslag van deze eerste wedstrijd om de Patricia Bokaal Springen kun je lezen in bovenstaande link.

Wanneer de volgende wedstrijd om de Patricia Bokaal georganiseerd zal worden, wordt binnenkort bekend gemaakt.
Voor nu gaat het Patriciahoeve-team samen met de Flevoruiters eerst aan de slag met de organisatie van de DuoCross en de Terreinrit/Oefencross. Deze wordt gehouden van 15 t/m 17 (DuoCross) en op 18 oktober (Terreinrit/Oefencross).
Ben al verder dan het poortjesparcours en lijkt het je leuk om met een van beide mee te doen? Overleg dan met Kees en Diny of dat kan. 
 

Het is even geleden dat we wedstrijden hebben kunnen organiseren, De vorige Patricia Bokaal hebben we helaas niet kunnen afmaken. Gelukkig kunnen we de draad weer oppakken, maar we beginnen wel allemaal met een schone lei. Nieuwe kansen dus voor iedereen.
De eerste springwedstrijd om de Patricia Bokaal Springen 2020-2021 staat voor a.s. zaterdag 26 september op ons programma. De startlijst is klaar.

We beginnen de dag om 10.00 uur met het poortjesparcours. Daarna mogen de wedstrijdruiters aan de slag en de manegeruiters zullen de dag afsluiten. Het deelnamegeld is € 7,50 .
Hoe ongezellig ook, het verzoek is niet te veel publiek mee te brengen en de RIVM-richtlijnen in acht te nemen!

Iedereen veel plezier en succes gewenst!
© Copyright 2021 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat