Home

Nieuws van de Patriciahoeve

Inschrijving geopend voor DuoCross Ledendag én Terreinrit Spijkbos (nieuw!)

Het is alweer zo ver! De vorige DuoCross Ledendag lijkt nog maar zo kort geleden. Toch is de organisatie alweer in volle gang. Op vrijdagmiddag 26 en zaterdag 27 oktober is het Spijkbos weer in de ban van de jaarlijkse DuoCross Ledendag voor leden van de Flevoruiters en lesklanten van de Patriciahoeve. Ook dit jaar kan er in tweetallen gestreden worden om mooie prijzen, welke wederom beschikbaar gesteld worden door onze sponsor Jona Kraamzorg. Het thema voor de cross is "The Zoo" We zouden het leuk vinden als je je outfit daar op aan past (denk om de veiligheid!). Bereid jullie pony's en paarden maar goed voor op slingerapen, ijsberen en alligators!

Je kunt jezelf en je duo-maatje opgeven voor de dressuurproef, het springparcours en de cross via deze link: http://docs.google.com/forms/d/1Da5tawrwmjxv7p9vdQdw6zKoea_OoUnlGLIyvz8143s/edit?usp=sharing) of via het aanmeldformulier op de website van de Flevoruiters. De inschrijving sluit uiterlijk 14 oktober of eerder als het maximum van 40 duo’s is bereikt. Voor de nieuwe deelnemers onder ons: 1 duo-lid rijdt de dressuurproef, de ander rijdt het springparcours. Je kan in het aanmeldformulier aangeven of je dit op vrijdagmiddag of op zaterdagochtend kan doen. Samen maak je op zaterdagochtend op de Patriciahoeve de vragenquiz en rijd je samen op zaterdagmiddag al dan niet verkleed het crossparcours in het Spijkbos. Op donderdagmiddag en vrijdagochtend vóór de Ledendag kan te voet of op de fiets het crossparcours verkend worden.

Deelnemers die met een paard of pony van de Patriciahoeve willen meedoen, kunnen dat vóór aanmelden overleggen met Diny of Kees (info@patriciahoeve.nl).

Er wordt weer dezelfde klassementsindeling gehanteerd als voorheen. Kosten deelname is 12,50 per combinatie. Voor het zgn. "DuoCross reglement" en andere vragen/opmerkingen kun je een mail sturen naar het secretariaat van de DuoCross (DuoCrossBiddinghuizen@gmail.com). Startlijsten en overige informatie wordt gepubliceerd op de website van de Patriciahoeve.

Dit evenement kan natuurlijk niet zonder alle vrijwilligers. Er is weer veel hulp nodig voor het bouwen van de crosshindernissen, voor het jureren tijdens de cross bij een hindernis, parkeerwachters en hulp bij het afbreken op 28 oktober. Allemaal erg leuk om te doen dus meld je aan!! Dit kun je doen in het aanmeldformulier of door een appje of mailtje berichtje te doen naar Diny:

06 - 111 106 23 (ter info: bouwen crosshindernissen: 13, 14, 20 en 21 oktober; aanvang half 10 met koffie op de Patriciahoeve).

Download:
  Uitslag dressuur.pdf

Download:
  Uitslag vragen.pdf

Download:
  Uitslag cross.pdf

Download:
  Uitslag OverAll LMZ.pdf


Download:
  Uitslag springen.pdf

OEFENPARCOURS 1 en 2 AUGUSTUS a.s. op ZAND en GRAS

Biddinghuizen - 29 juli 2018.  a.s. WOENSDAG en DONDERDAG oefenparcours op ZAND en GRAS beide is mogelijk! Dit om nog op het gras te oefenen voor de regio kampioenschappen ! ER staan dus twee parcoursen. 

OEFENPARCOURS 2018 gaat weer van start a.s. woensdag

Biddinghuizen - 1 april 2018.  Oefenparcours met begeleiding a.s. woensdag 4 april op het zand . 

KAMPWEEK 33 NU OOK INSTRUCTIE KAMP !

Biddinghuizen - 28 januari 2018.  Door grote belangstelling voor instructie kampweken houden wij ook week 33, 13 t/m 17 augustus een instructie kamp. zie voor inschrijving daarvoor de kampweek pagina.  

Fam. TWISK doneert 23 december a.s. SPRINGWEDSTRIJD om de PATRICIA BOKAAL

Biddinghuizen - 17 december 2017.  Mooie prijzen te verdienen met de springwedstrijd a.s. zaterdag gedoneerd door de familie Twisk .aanvang 12.00 uur zie de startlijst  

OPGAVE ZOMERKAMP 2018 IS WEER MOGELIJK! ook met NIEUWE OPZET : TRAININGKAMP

Biddinghuizen - 4 december 2017.  informatie over zomerkampen 2018 staat weer online! Wij hebben ook een NIEUWE OPZET van de kampweken zie kampinformatie 2018. opgave formulier kan je daar ook vinden. 

27 en 28 oktober a.s. DUO CROSS op de Patriciahoeve en SPIJKBOS.

Biddinghuizen - 10 september 2017.  JONA KRAAMZORG stelt weer prijzen beschikbaar voor de DUO CROSS 2017 op 27 en 28 oktober a.s. inschrijving is weer mogelijk daarvoor voor leden Flevoruiters en lessers van de Patriciahoeve zie verdere informatie op de Flevoruiters site en bij info Duo cross van deze site. Thema deze dag is WINTERTIJD 

ZOMERKAMPEN 2017 opgave is weer mogelijk

Biddinghuizen - 30 november 2016.  Op geven voor de zomer kampen 2017 is weer mogelijk. zie de link kampweken daar kunt u vinden welke weken en leeftijd indeling van deze. 

START LIJST DUOCROSS 2016

Biddinghuizen - 2 oktober 2016.  Startlijst Duo cross kun je vinden bij NIEUWS en zie daar startlijsten Duo cross  


© Copyright 2018 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat