Home

Nieuws van de Patriciahoeve

Onderling springmoment voor manegeruiters

Biddinghuizen - 6 april 2021.  De wedstrijdruiters zijn sinds half maart gestart met meetmomenten dressuur en springen vanuit de Flevoruiters, welke bij ons worden verreden. Nu zijn wij voornemens om op 24 april een onderling springmoment te organiseren voor de manegeruiters. Mits er publiek bij aanwezig mag zijn. Opgeven kan al via de lijst op het bord naast de kantine. 

Kampweken zomer 2021 zijn bijna volgeboekt!

Biddinghuizen - 21 maart 2021.  Er zijn nog 6 plaatsen mogelijk voor inschrijving kampweek 2021. Geef je dus snel op!  

Aanvang lessen 4 januari 2021

Biddinghuizen - 3 januari 2021.  Op 4 januari a.s. starten de lessen weer. Alleen de lessen van de jongste groepen kunnen nog niet starten! Omdat we gezien de maatregelen geen toestemming hebben om deze binnen te geven. De overige lessen worden buiten gegeven. De 18-plus leeftijd worden in groepen van twee gegeven van een half uur. Indeling daarvan evenals de vorige keer.  

Kampopgave 2021

Biddinghuizen - 23 december 2020.  Opgeven voor de zomerkampen 2021 is weer mogelijk . Zie bij kampweken op onze site de informatie daarover.  

rijles informatie deze week ;

Biddinghuizen - 15 december 2020.  Zojuist antwoord gehad van de gemeente ; ze kunnen nog geen antwoord geven op onze vraag ;om de startende kinderen binnen les te geven . ze doen hun best om dit in het nieuwe jaar te verlenen . Vandaag gaan de lessen door maar buiten. de lessen van Diny komen te vervallen. Morgen gaan de lessen van 13.30 en 14.00 uur niet door. de andere lessen wel 

nieuws over de rijlessen volgens de nieuwe regelgeving

Biddinghuizen - 15 december 2020.  De rijlessen mogen doorgaan in groepsverband tot de leeftijd van 18 jaar in de buiten manege. Voor de jongste kinderen hebben we ontheffing aangevraagd bij de gemeente om deze binnen te mogen geven, nu wachten we op antwoord. De intentie is dat we deze lessen wel geven vandaag in de binnen manege. zie nader bericht hier in dit nieuwsbericht! 

wedstrijd 19 december afgelast en rijlessen volgt nog nader bericht!

Biddinghuizen - 14 december 2020.  Zaterdag a.s. gaat de springwedstrijd niet door i.v.m. de nieuwe maatregelen van het rivm. Wat de rijlessen betreft hebben we nog geen duidelijkheid . We hopen daar morgen duidelijkheid over te krijgen wat mogelijk is. De pensionpaarden/pony's kunnen gereden worden . Kijk morgen in deze nieuwsbericht terug voor de informatie lessen.  

springwedstrijd 19 december

Biddinghuizen - 13 december 2020.  a.s. dinsdagavond nemen we een besluit over het doorgaan voor de geplande springwedstrijd van zaterdag 19 december !  
© Copyright 2021 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat