Home

Nieuws van de Patriciahoeve

aanvang lessen 4 januari 202

Biddinghuizen - 3 januari 2021.  4 januari a.s. starten de lessen weer .Alleen de lessen van de jongste groepen nog niet! omdat we geen toestemming hebben om deze binnen te geven . De overige lessen worden buiten gegeven . de 18 plus leeftijd worden in groepen van twee gegeven van een half uur. Indeling daarvan evenals de vorige keer.  

Kampopgave 2021

Biddinghuizen - 23 december 2020.  Opgeven voor de zomerkampen 2021 is weer mogelijk . Zie bij kampweken op onze site de informatie daarover.  

rijles informatie deze week ;

Biddinghuizen - 15 december 2020.  Zojuist antwoord gehad van de gemeente ; ze kunnen nog geen antwoord geven op onze vraag ;om de startende kinderen binnen les te geven . ze doen hun best om dit in het nieuwe jaar te verlenen . Vandaag gaan de lessen door maar buiten. de lessen van Diny komen te vervallen. Morgen gaan de lessen van 13.30 en 14.00 uur niet door. de andere lessen wel 

nieuws over de rijlessen volgens de nieuwe regelgeving

Biddinghuizen - 15 december 2020.  De rijlessen mogen doorgaan in groepsverband tot de leeftijd van 18 jaar in de buiten manege. Voor de jongste kinderen hebben we ontheffing aangevraagd bij de gemeente om deze binnen te mogen geven, nu wachten we op antwoord. De intentie is dat we deze lessen wel geven vandaag in de binnen manege. zie nader bericht hier in dit nieuwsbericht! 

wedstrijd 19 december afgelast en rijlessen volgt nog nader bericht!

Biddinghuizen - 14 december 2020.  Zaterdag a.s. gaat de springwedstrijd niet door i.v.m. de nieuwe maatregelen van het rivm. Wat de rijlessen betreft hebben we nog geen duidelijkheid . We hopen daar morgen duidelijkheid over te krijgen wat mogelijk is. De pensionpaarden/pony's kunnen gereden worden . Kijk morgen in deze nieuwsbericht terug voor de informatie lessen.  

springwedstrijd 19 december

Biddinghuizen - 13 december 2020.  a.s. dinsdagavond nemen we een besluit over het doorgaan voor de geplande springwedstrijd van zaterdag 19 december !  

Uitslag dressuur 28 november

Biddinghuizen - 28 november 2020.  De uitslag van vandaag staat op de site onder kopje Patricia Bokaal - dressuur. Op zaterdag 19 december gaan we weer een springwedstrijd organiseren. 

Zaterdag 28 november onderlinge Dressuur wedstrijd

Biddinghuizen - 24 november 2020.  We hebben enkele aanpassingen moeten doen ivm de RIVM- en KNHS-richtlijnen om deze dag te kunnen organiseren. Klik op Patricia Bokaal en ga naar de dressuurpagina voor de startlijst, de dressuurproefjes en genomen aanpassingen. Tot zaterdag!  
© Copyright 2021 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat