Home

Noteer in je agenda: Benefiet Masterspringen op 24 november !

Biddinghuizen - 9 november 2019.  Henk Frederiks, de zoon en broer van Diny, Gerrit & Kees, organiseert op zijn bedrijf in Wapserveen een Benefiet Masterspringen voor collegabedrijf Manege Lelystad. Manege Lelystad is getroffen door de ernstige neurologische variant van Rhinopneumonie.

Manege Lelystad wordt al wekenlang in de greep gehouden door een uitbraak van de neurologische variant van Rhinopneunomie. Meerdere paarden zijn inmiddels overleden, waarvan de laatste afgelopen zaterdag. Voor internationaal springruiter Henk Frederiks reden te meer om een Benefiet te organiseren voor de manege. "Je kan wel denken: jammer, risico van het vak, maar zoiets is verschrikkelijk. Het is overmacht. De verzekering keert niets uit en er moeten toch negentig paarden gevoerd worden."  Bron: Horses.nl - 4 november 2019

Klik hier voor het volledige artikel.

Ook jullie zijn zondag 24 november van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij dit Benefiespektakel op de paardensportlocatie van Kees en Anne in Wapserveen. Verschillende fantastische ruiters hebben hun medewerking toegezegd, waaronder Willem Greve Sportpaarden, Johan Worst, Julian de Boer, Job Oldenziel en Hessel Hoekstra.
De toegang is gratis. Aanvang 16.00 uur.
Onder andere via de verkoop van consumpties kunt u uw bijdrage doen die volledig ten goede komt aan manege Lelystad.

In de kantine op de Patricia Hoeve staat een collectebus. Ook via deze bus kun je een donatie te kunnen doen voor manege Lelystad.
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2020 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat