Home

Nieuws van de Patriciahoeve

Zaterdag 28 november onderlinge Dressuur wedstrijd

Biddinghuizen - 24 november 2020.  We hebben enkele aanpassingen moeten doen ivm de RIVM- en KNHS-richtlijnen om deze dag te kunnen organiseren. Klik op Patricia Bokaal en ga naar de dressuurpagina voor de startlijst, de dressuurproefjes en genomen aanpassingen. Tot zaterdag!  

Bijgewerkte startlijst Terreinrit/Oefencross

Biddinghuizen - 17 oktober 2020.  Het was een super geslaagde DuoCross Ledendag. Nu maken we ons op voor morgen; de opengestelde Terreinrit/Oefencross. Er zijn veel bijschrijvingen bijgekomen, dus check de startlijst nog even! 

Startlijsten 17 en 18 oktober

Biddinghuizen - 16 oktober 2020.  De startlijsten voor de Duocross (morgen) en voor de Terreinrit/Oefencross (zondag) staan op de site; ieder op hun eigen subpagina. Iedereen veel plezier en succes gewenst! 

DuoCross en Terreinrit/Oefencross gaat echt gebeuren !!

Biddinghuizen - 14 oktober 2020.  YES !! Vandaag heeft de Gemeente Dronten ons toestemming verleend om de DuoCross en de Terreinrit/Oefencross door te laten gaan. Echter zullen we ons aan een strakke planning en aan extra maatregelen moeten houden. Deze zijn we momenteel aan het beschrijven. Vanavond zal dit huishoudelijk reglement samen met de startlijsten gepubliceerd worden. 

De Terreinrit/Oefencross zondag 18 oktober gaat door

Biddinghuizen - 2 oktober 2020.  Zonder nieuwe aangescherpte Corona-maatregelen vanuit de overheid gaat de Terreinrit/Oefencross Spijkbos op zondag 18 oktober door. 

Laatste nieuws: DuoCRoss gaat door !!

Biddinghuizen - 2 oktober 2020.  De DuoCross gaat door!!!! Echter nog weer anders dan eerder aangekondigd. Ga naar de pagina DuoCross voor de nieuwste UPDATE. 

Update betalingen lesgeld laatste kwartaal dit jaar

Biddinghuizen - 29 september 2020.  In de maand september hebben wij de lessen gecompenseerd van dit voorjaar i.v.m. de Corona. Per 1 oktober start het nieuwe kwartaal: kinderen tot 16 jaar €160,- en voor 16+ €180,-. Wij vragen u de lessen weer vooruit te betalen, net als voorheen. De kosten voor de lessen vragen wij u overmaken op NL73.RABO.034.81.66.176 t.n.v. Patriciahoeve. 

Mooie start van de Patricia Bokaal Springen 2020-2021

Biddinghuizen - 26 september 2020.  De uitslag staat op de site onder het kopje Patricia Bokaal > Springen. 
© Copyright 2020 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat