Home

Nieuws van de Patriciahoeve

informatie kampweken 2020

Biddinghuizen - 5 juli 2020.  De kampweken starten maandag 6 juli . 5 weken , informatie voor de deelnemers aan deze weken kan je vinden daar over bij de link kampweken- informatie. 

OEFENPARCOURSEN 2020 EVEN ANDERS !

Biddinghuizen - 11 mei 2020.  Dit jaar doen wij de oefenparcoursen even anders dan andere jaren! het is mogelijk voor iedereen op de zaterdagen een afspraak te maken om een parcours te springen dit kan met en zonder begeleiding. zie de link oefenparcours voor alle informatie .  

Vervolg bericht lessen

Biddinghuizen - 23 april 2020.  Woensdag 29 april starten we met de les van 14.00 uur en 15.00 uur Donderdag 30 april de lessen v.a. 16.00 uur t/m 20.30 uur Vrijdag 1 mei v.a. 16.00 uur Maandag 4 mei als normaal Dinsdag 5 mei v.a. 16.00 uur Ieder die de leeftijd hebben van 19 jaar en ouder moeten helaas nog wachten tot nader bericht . Betalingen lessen zie vorig nieuwsbericht. 

Voorzichtige opstart pony- en paardrijlessen woensdag 29 april a.s.

Biddinghuizen - 23 april 2020.  Aanstaande woensdag gaan we weer starten met de rijlessen. Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen er alleen lessen buiten gegeven worden tot de leeftijd van 18 jaar. Ook mogen er geen ouders en andere bezoekers blijven kijken! Wij vinden het niet verantwoord om met de beginners groepen buiten te rijden. Deze lessen gaan eerst nog niet door! 

Aan alle lesklanten van de Patriciahoeve

Biddinghuizen - 29 maart 2020.  Nieuws betreft het corona virus vervolg van de lessen.  Lees verder ->

mededeling i.v.m. coronavirus DE MANEGE LESSEN GAAN NIET DOOR TOT 6 april a.s.

Biddinghuizen - 16 maart 2020.  De overheid heeft besloten dat er op alle sportaccommodaties per direct geen lessen meer mogen worden gegeven tot 6 april a.s. Dat houd ook in dat wij geen manege lessen meer geven tot 6 april a.s. Wij zijn beperkt open voor de eigenaren die hun paarden en of pony's hun benodigde basis verzorging moeten doen !  

UPDATE springwedstrijd morgen gaan NIET door

Biddinghuizen - 13 maart 2020.  Beste ruiters en ouders, Wij hebben toch besloten de wedstrijd van morgen NIET door te laten gaan.  

A.s. zaterdag is de derde springwedstrijd van dit seizoen. UPDATE!!

Biddinghuizen - 10 maart 2020.  update 12 maart: De startlijst is aangepast i.v.m. Corona-virus. Ook wij nemen maatregelen om verspreiding tegen te gaan. Tussen de groepen hebben wij meer tijd ingepland, zodat er zo min mogelijk mensen aanwezig zijn. Ook verzoeken wij jullie om geen publiek mee te nemen. 
© Copyright 2020 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat