Home

Nieuws van de Patriciahoeve

Op vrijdagmiddag 27 en zaterdag 28 oktober organiseren de Patriciahoeve en de Flevoruiters weer de jaarlijkse DuoCross. Ook nu wordt er weer gestreden in tweetallen. Eén combinatie rijdt een dressuurproef en de andere springt een parcours. Op zaterdagmiddag gaat deze twee combinaties als duo’s samen, verkleed het Spijkbos in voor een leuke cross. Dit jaar is het thema “Wintertijd”.
 
Deelnemers die op een paard of pony van de Patriciahoeve mee willen doen, moeten dit vóór het aanmelden eerst met Diny of Kees overleggen. Opgave kan via het inschrijfformulier op het mededelingenbord naast de kantine of via info@patriciahoeve.nl .
Leden van de Flevoruiters of deelnemers met een eigen paard of pony kunnen zich vanaf 10sept opgeven via de website van de Flevoruiters.
Geef ook aan of je evt. al op vrijdag eind van de middag kunt rijden. De inschrijving sluit op 8 oktober of eerder als het maximum bereikt is. Bijschrijvingen gaan in overleg.
Voor vragen/opmerkingen over de startlijsten e.d. kun je een mail sturen naar het secretariaat van de DuoCross: duocrossbiddinghuizen@gmail.com . Berichten en startlijsten worden weergeven op de website van de Patriciahoeve.
 
Het cross-parcours wordt (onder voorbehoud!) gebouwd het weekend voor de cross. Hiervoor zoeken we nog veel hulp! Wil je vast meegenieten van de voorpret, geef je dan op om te komen helpen. Hoe laat e.d. wordt via de website of persoonlijk bericht bekend gemaakt.
 
Ook hebben we weer veel enthousiaste mensen nodig tijdens de cross hindernisjury willen zijn. Weet je iemand (je vader, moeder, oom, tante, buurvrouw, oma, opa of wie dan ook) die tijdens de cross bij een hindernis wilt staan om de punten bij te houden, dan kun je die ook opgeven.

Download:
  Uitslag dressuur.pdf

Download:
  Uitslag vragen.pdf

Download:
  Uitslag cross.pdf

Download:
  Uitslag OverAll LMZ.pdf


Download:
  Uitslag springen.pdf

OEFENPARCOURS 1 en 2 AUGUSTUS a.s. op ZAND en GRAS

Biddinghuizen - 29 juli 2018.  a.s. WOENSDAG en DONDERDAG oefenparcours op ZAND en GRAS beide is mogelijk! Dit om nog op het gras te oefenen voor de regio kampioenschappen ! ER staan dus twee parcoursen. 

OEFENPARCOURS 2018 gaat weer van start a.s. woensdag

Biddinghuizen - 1 april 2018.  Oefenparcours met begeleiding a.s. woensdag 4 april op het zand . 

KAMPWEEK 33 NU OOK INSTRUCTIE KAMP !

Biddinghuizen - 28 januari 2018.  Door grote belangstelling voor instructie kampweken houden wij ook week 33, 13 t/m 17 augustus een instructie kamp. zie voor inschrijving daarvoor de kampweek pagina.  

Fam. TWISK doneert 23 december a.s. SPRINGWEDSTRIJD om de PATRICIA BOKAAL

Biddinghuizen - 17 december 2017.  Mooie prijzen te verdienen met de springwedstrijd a.s. zaterdag gedoneerd door de familie Twisk .aanvang 12.00 uur zie de startlijst  

OPGAVE ZOMERKAMP 2018 IS WEER MOGELIJK! ook met NIEUWE OPZET : TRAININGKAMP

Biddinghuizen - 4 december 2017.  informatie over zomerkampen 2018 staat weer online! Wij hebben ook een NIEUWE OPZET van de kampweken zie kampinformatie 2018. opgave formulier kan je daar ook vinden. 

27 en 28 oktober a.s. DUO CROSS op de Patriciahoeve en SPIJKBOS.

Biddinghuizen - 10 september 2017.  JONA KRAAMZORG stelt weer prijzen beschikbaar voor de DUO CROSS 2017 op 27 en 28 oktober a.s. inschrijving is weer mogelijk daarvoor voor leden Flevoruiters en lessers van de Patriciahoeve zie verdere informatie op de Flevoruiters site en bij info Duo cross van deze site. Thema deze dag is WINTERTIJD 

ZOMERKAMPEN 2017 opgave is weer mogelijk

Biddinghuizen - 30 november 2016.  Op geven voor de zomer kampen 2017 is weer mogelijk. zie de link kampweken daar kunt u vinden welke weken en leeftijd indeling van deze. 

START LIJST DUOCROSS 2016

Biddinghuizen - 2 oktober 2016.  Startlijst Duo cross kun je vinden bij NIEUWS en zie daar startlijsten Duo cross  


© Copyright 2018 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat