Home

Nieuws van de Patriciahoeve

Aan alle lesklanten van de Patriciahoeve

Biddinghuizen - 29 maart 2020.  Nieuws betreft het corona virus vervolg van de lessen.  Lees verder ->

mededeling i.v.m. coronavirus DE MANEGE LESSEN GAAN NIET DOOR TOT 6 april a.s.

Biddinghuizen - 16 maart 2020.  De overheid heeft besloten dat er op alle sportaccommodaties per direct geen lessen meer mogen worden gegeven tot 6 april a.s. Dat houd ook in dat wij geen manege lessen meer geven tot 6 april a.s. Wij zijn beperkt open voor de eigenaren die hun paarden en of pony's hun benodigde basis verzorging moeten doen !  

UPDATE springwedstrijd morgen gaan NIET door

Biddinghuizen - 13 maart 2020.  Beste ruiters en ouders, Wij hebben toch besloten de wedstrijd van morgen NIET door te laten gaan.  

A.s. zaterdag is de derde springwedstrijd van dit seizoen. UPDATE!!

Biddinghuizen - 10 maart 2020.  update 12 maart: De startlijst is aangepast i.v.m. Corona-virus. Ook wij nemen maatregelen om verspreiding tegen te gaan. Tussen de groepen hebben wij meer tijd ingepland, zodat er zo min mogelijk mensen aanwezig zijn. Ook verzoeken wij jullie om geen publiek mee te nemen. 

Zaterdag 29 februari: 3de wedstrijd om de Patricia Bokaal Dressuur

Biddinghuizen - 23 februari 2020.  Ga naar Patricia Bokaal > Dressuur voor de startlijst van a.s. zaterdag Op 14 maart zal de 3de springwedstrijd van dit seizoen georganiseerd worden. De inschrijflijst hier voor hangt op het bord naast de kantine. 

Startlijst 18 januari

Biddinghuizen - 14 januari 2020.  Een beetje verlaat... maar hier is 'ie dan! De startlijst voor a.s. zaterdag. Zie onder kopje "Patricia Bokaal > Springen". Succes allemaal! 

Fijne kerstvakantie!

Fijne kerstvakantie! Biddinghuizen - 23 december 2019.  De Patricia Hoeve wenst je fijne feestdagen en een gezond en sportief Nieuwjaar. 

Geslaagde 2de springwedstrijd Patricia Bokaal

Biddinghuizen - 23 december 2019.  De uitslag van deze gezellige middag staat weer op de site.  Lees verder ->© Copyright 2020 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat