Home

Terreinrit Spijkbos 28 oktober 2018

De definitieve startlijst voor de Terreinrit/oefencross staat online ! Deze wordt regelmatig geupdate !!!
Inschrijven kan nog steeds via het inschrijfformulier . Zonder opgave vooraf kun je ook meedoen als je je tussen kwart over 11 en kwart voor 12 meldt bij het secretariaat.

De openstaande startplekken zullen op zondag mogelijk nog opgevuld worden door verlate aanmeldingen. Open startplekken zullen uiteindelijk vervallen doordat er aansluitend gestart zal worden. Hou daarom updates van de startlijst in de gaten en zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Omdat wij niet van elke deelnemer weten hoeveel ervaring deze heeft, hebben we een gemiddelde tussentijd genomen tussen elke start. Denk je meer tijd nodig te hebben, geef dat dan vooraf aan je start aan bij het secretariaat of mail nu vast naar TerreinritSpijkbos@gmail.com. Er kunnen diverse reden voor zijn. dat maakt niet uit. We kunnen er nu al rekening mee houden, zodat je tijdens je rit niet door anderen wordt ingehaald.

Locatie: Spijkbos (achter Walibi).
Route vanuit Elburg: brug over richting Dronten - verkeerslichten rechtdoor - afslag Biddinghuizen linksaf (Oldebroekerweg N709) - na 500 mtr linksaf afslag Spijkbos Je wordt daar naar de parkeerplek/ startplek geleid.


NIEUW dit jaar: de terreinoefenritrit Spijkbos op zondag 28 oktober 2018

Ken je niet-leden of niet-lesklanten die ook eens met hun paard of pony door de Spijkvijver willen galopperen en in een bos over zelfgebouwde hindernissen willen springen? Of een leuke buitenrit willen maken langs een uitgezette route?  Of beginnende crossruiters die ervaring willen opdoen? Op zondagmiddag 28 oktober stelt de organisatie in samenspraak met Staatsbosbeheer het crossparcours open voor ruiters van buitenaf.

Zij kunnen zich voor deze terreinoefenrit in het Spijkbos (op zandbodem!) individueel of in groepjes aanmelden via deze link: http://docs.google.com/forms/d/1uGQAtdOWoYGYmvszZbFQaq1PnIXozkz6GZlh4Gvu0rc/edit of via het aanmeldformulier op de Flevoruiterwebsite. Je kan je opgeven individueel of in een groepje als recreant, maar je kan deze cross ook als een oefencross rijden.
De hindernissen zijn voor iedereen te doen. De meeste hindernissen hebben 2 keuze kanten waarvan de hoge kant max. 80/90 cm is. Is er geen keuze, dan is er de mogelijkheid de hindernis te passeren. Parcourslengte is ongeveer 7,2 km. Het Spijkbos heeft een zandbdodem. Zelfs bij mindere weersomstandigheden is deze prima te rijden.
Er wordt gestart via een startlijst. Deze wordt uiterlijk 25 oktober gepubliseerd. Kosten deelname is 15,00 per combinatie. Deze dien je te voldoen vooraf aan de start zodat we je een startnummer kunnen meegeven. Heb je vragen over de terreinrit, stuur dan een mail naar TerreinritSpijkbos@gmail.com .


© Copyright 2019 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat