Home

Terreinrit/oefencross Spijkbos 18 oktober 2020

Aansluitend aan de DuoCross Ledendag, organiseren de Flevoruiters en Patriciahoeve weer een Terreinoefencross. Ken je niet-leden of niet-lesklanten die ook eens met hun paard of pony door de Spijkvijver willen galopperen en in een bos over zelfgebouwde hindernissen willen springen? Of een leuke buitenrit willen maken langs een uitgezette route? Ook voor een oefencross is ons parcours erg geschikt. Individueel of in een groepje te rijden. Of wil je zelf nog een keer? Op zondag 18 oktober stelt de organisatie het crossparcours open voor ook ruiters van buitenaf.

Het gehele parcours zal uit 20-25 hindernissen bestaan. De meeste hindernissen hebben een hoge en lage kant. Bij andere hindernissen is er altijd de mogelijkheid de hindernis te passeren. De maximale hoogte is 80-90 cm. Het parcours is tussen 6 en 8 km lang. Er is de mogelijkheid om een gedeelte te rijden (ong. 3,5 km). Dit kun je ter plaatste beslissen.

Deelname kan als recreant, maar ook voor een oefencross. Kosten deelname is € 15,00 per combinatie en € 5,00 voor een evt. 2e rit (alleen mogelijk voor deelnemers met eigen paard). Een 2de start kan mits het aantal starts het toelaat.
De startlijst zal in de week voorafgaand gepubliceerd worden.
Aanmelden kan via dit inschrijfformulier.

Parcours verkennen kan lopend of op de fiets op vrijdagmiddag 16 oktober, zaterdagochtend 17 voor 11.00 uur of zondagochtend 18 oktober vroeg, vooraf aan de eerste start. Noodzakelijk is het niet; het crossparcours wordt duidelijk aangegeven.
Op zaterdagmiddag 17 oktober vanaf 11.00 uur wordt het crossparcours verreden als besloten evenement door lesklanten en leden van de Patriciahoeve en de Flevoruiters.
 
Op het terrein zijn EHBO/BHV en toilet aanwezig.

Deelname geschiedt geheel op eigen risico van de deelnemer(s). De organisatie stelt de deelnemers aan de oefencross verplicht een bodyprotector te dragen. Een goedgekeurde veiligheidshelm/-cap is verplicht voor alle deelnemers.

Heb je vragen over de terreinrit of de oefencross, stuur dan een mail naar TerreinritSpijkbos@gmail.com .
Corona: met inschrijving voor deze TerreinOefenCross geven de deelnemers aan zich te zullen houden aan de dan geldende voorschriften en adviezen van de RIVM en de KNHS, eventueel aangevuld met maatregelen genomen door de organisatie.

AVG: met inschrijving voor deze TerreinOefenCross geven de deelnemers toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op website, social media en offline publicaties. LR & PC Flevoruiters en Pensionstal Patriciahoeve hebben het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen tijdens deze dag. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op eindige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. Tevens heeft de organisatie het volledige recht voor publicatie van start- en uitslagenlijsten waarop privacygegevens vermeld staan.

© Copyright 2020 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat