Home

Terreinrit/oefencross Spijkbos 18 oktober 2020

De Terreinrit/Oefencross gaat door! We hebben na de laatste Corona-update toch toestemming gekregen van de Gemeente Dronten. Echter zullen we ons aan een strakke planning en aan extra maatregelen moeten houden. Klik hier voor het huishoudelijk reglement. Hierin staan de voorwaarden uitgelegd waaronder de TR/OC doorgang mag vinden. We gaan er vanuit dat een ieder op de hoogte is van de inhoud ervan en zijn/haar verantwoordelijkheid neemt. Met elkaar moet het lukken!
De startlijst voor de Terreinrit/oefencross wordt regelmatig bijgewerkt.
Vanwege de spreiding over de dag heen is je starttijd bepalend. Open startplekken zullen blijven staan. Hou wel updates van de startlijst in de gaten en zorg dat je op tijd aanwezig bent (laatste update 17-10 18:50 uur).

Inschrijven kan nog steeds via het inschrijfformulier .

Locatie: Spijkbos (achter Walibi Biddinghuizen/Elburg).
Navigatie: "Oldebroekerweg 8 Biddinghuizen"

Het gehele parcours bestaat uit 25 hindernissen. De meeste hindernissen hebben een hoge en lage kant. Bij andere hindernissen is er altijd de mogelijkheid de hindernis te passeren. De maximale hoogte is 80-90 cm. Het parcours is 6,5 km lang. Er is de mogelijkheid om een gedeelte te rijden (ong. 3,5 km). Dit kun je ter plaatste beslissen.

Deelname kan als recreant (alleen, duo of groepje max 4), maar ook voor een oefencross. Kosten deelname is € 15,00 per combinatie en € 5,00 voor een evt. 2e rit (alleen mogelijk voor deelnemers met eigen paard). Een 2de start kan mits het aantal starts het toelaat.

Parcours verkennen kan lopend of op de fiets op:
- vrijdagmiddag 16 oktober
- zaterdagochtend 17 voor 11.00 uur
- zondagochtend 18 oktober vroeg, vooraf aan de eerste start.
Noodzakelijk is het niet; het crossparcours wordt duidelijk aangegeven.
Op zaterdagmiddag 17 oktober vanaf 11.00 uur wordt het crossparcours verreden als besloten trainingsactiviteit voor lesklanten en leden van de Patriciahoeve en de Flevoruiters.
 
Op het terrein zijn EHBO/BHV en toilet aanwezig.

Deelname geschiedt geheel op eigen risico van de deelnemer(s). De organisatie stelt de deelnemers aan de oefencross verplicht een bodyprotector te dragen. Een goedgekeurde veiligheidshelm/-cap is verplicht voor alle deelnemers.

Heb je vragen over de terreinrit of de oefencross, stuur dan een mail naar TerreinritSpijkbos@gmail.com .
Corona: met inschrijving voor deze TerreinOefenCross geven de deelnemers aan zich te zullen houden aan de dan geldende voorschriften en adviezen van de RIVM en de KNHS, eventueel aangevuld met maatregelen genomen door de organisatie.

AVG: met inschrijving voor deze TerreinOefenCross geven de deelnemers toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op website, social media en offline publicaties. LR & PC Flevoruiters en Pensionstal Patriciahoeve hebben het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen tijdens deze dag. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op eindige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. Tevens heeft de organisatie het volledige recht voor publicatie van start- en uitslagenlijsten waarop privacygegevens vermeld staan.

© Copyright 2021 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat