Home

Terreinrit Spijkbos 20 oktober 2019

De startlijst voor de Terreinrit/oefencross wordt regelmatig bijgewerkt.
Open startplekken zullen uiteindelijk vervallen doordat er aansluitend gestart zal worden. Hou daarom updates van de startlijst in de gaten en zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Inschrijven kan nog steeds via het inschrijfformulier . Zonder opgave vooraf kun je ook meedoen als je je tussen half 10 en kwart over 10 meldt bij het secretariaat.

Locatie: Spijkbos (achter Walibi Biddinghuizen/Elburg).
Route vanaf Harderwijk/Kampen/Zwolle:
- bij de brug bij Elburg ga je richting Dronten (N309)
- neem direct de 1ste afslag linksaf naar Biddinghuizen (Oldebroekerweg N709)
- na 500 mtr linksaf afslag Spijkbos
Je wordt daar naar de parkeerplek/ startplek geleid.
Route vanaf Zeewolde/Lelystad/Biddinghuizen:
- de Oldebroekerweg (N709) is tussen de rotonde bij De Baan in Biddinghuizen tot de Olsterweg, i.v.m. wegwerkzaamheden, t/m 26 okt. afgesloten. Zie hier voor de omleiding. Volg daarna de route vanaf Harderwijk/Kampen/Zwolle.
Route vanaf Dronten/Emmeloord:
- volg vanaf Dronten de Elburgerweg (N309)
- ga vervolgens via de Olsterweg of de Ellerweg naar de Oldebroekerweg (N709)
- Bij de Oldebroekerweg linksagf richting Elburg tot je het bord Spijkbos tegenkomt.


Aansluitend aan de DuoCross Ledendag, organiseren de Flevoruiters en Patriciahoeve weer een Terreinoefencross. Ken je niet-leden of niet-lesklanten die ook eens met hun paard of pony door de Spijkvijver willen galopperen en in een bos over zelfgebouwde hindernissen willen springen? Of een leuke buitenrit willen maken langs een uitgezette route? Individueel of in een groepje. Of wil je zelf nog een keer? Op zondag 20 oktober stelt de organisatie het crossparcours open voor ook ruiters van buitenaf.

Het parcours zal uit 20-25 hindernissen bestaan.  De meeste hindernissen hebben een hoge en lage kant. Bij andere hindernissen is er altijd de mogelijkheid de hindernis te passeren. De maximale hoogte is 80-90 cm. Het parcours is tussen 6 en 8 km lang !

Deelname kan als recreant, maar ook voor een oefencross. Kosten deelname is € 15,00 per combinatie en € 5,00 voor een evt. 2e rit (alleen mogelijk voor deelnemers met eigen paard). Een 2de start kan mits het aantal starts het toelaat.
De definitieve startlijst zal 18 oktober 's avond gepubliceerd worden.
Aanmelden kan via dit inschrijfformulier.

Parcours verkennen kan lopend of op de fiets op vrijdagmiddag 18, zaterdagochtend 19 of zondagochtend 20 oktober vroeg, vooraf aan de eerste start. Noodzakelijk is het niet; het crossparcours wordt duidelijk aangegeven.
Op zaterdagmiddag 19 oktober vanaf 12.00 uur wordt de cross verreden als besloten evenement door de leden van de organisatie.
 
Op het terrein zijn voorzieningen aanwezig zoals EHBO/BHV, toilet en eenvoudige horeca.

Deelname geschiedt geheel op eigen risico van de deelnemer(s). De organisatie stelt de deelnemers aan de oefencross verplicht een bodyprotector te dragen. Een goedgekeurde veiligheidshelm/-cap is verplicht voor alle deelnemers.

Heb je vragen over de terreinrit, stuur dan een mail naar TerreinritSpijkbos@gmail.com .
© Copyright 2020 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat