Home

DuoCross Ledendag 2018

De uitslagen van de DuoCross Ledendag 2018 staan vast op de site !! Klik hier om ze te bekijken. De foto's worden komende week geplaatst.

Het was weer een zeer geslaagde 2-daagse! Onze dank gaat weer uit naar de sponsor van dit evenement: JoNa Kraamzorg; Een verslagje volgt z.s.m. :-)


UPDATE 21-10:
Kijk donderdagavond nog even op de startlijsten of er wijzigingen zijn! Lees ook de spelregels even door. De te rijden dressuurproeven vind je hier.

Ter info:
Crosstijd minimaal 20 minuten - maximaal 45 minuten - 24 hindernissen - lengte parcours ± 7,2 km.

Heb je vragen of opmerkingen over de startlijsten of de DuoCross in het algemeen, mail dan naar DuocrossBiddinghuizen@gmail.com. Manegeruiters van de Patriciahoeve kunnen met vragen bij Diny/Kees terecht.

Tot 26 & 27 okotber en veel plezier tijdens de DuouCross Ledendag !!


De inschrijving is nog een paar dagen langer open!!

Het is alweer zo ver! De vorige DuoCross Ledendag lijkt nog maar zo kort geleden. Toch is de organisatie alweer in volle gang. Op vrijdagmiddag 26 en zaterdag 27 oktober is het Spijkbos weer in de ban van de jaarlijkse DuoCross Ledendag voor leden van de Flevoruiters en lesklanten van de Patriciahoeve. Ook dit jaar kan er in tweetallen gestreden worden om mooie prijzen, welke wederom beschikbaar gesteld worden door onze sponsor Jona Kraamzorg. Het thema voor de cross is "The Zoo" We zouden het leuk vinden als je je outfit daar op aan past (denk om de veiligheid!). Bereid jullie pony's en paarden maar goed voor op slingerapen, ijsberen en alligators!

Je kunt jezelf en je duo-maatje opgeven voor de dressuurproef, het springparcours en de cross via deze link:  http://docs.google.com/forms/d/1Da5tawrwmjxv7p9vdQdw6zKoea_OoUnlGLIyvz8143s/edit?usp=sharing  of via het aanmeldformulier op de website van de Flevoruiters. De inschrijving sluit uiterlijk 14 oktober of eerder als het maximum van 40 duo’s is bereikt. Voor de nieuwe deelnemers onder ons: 1 duo-lid rijdt de dressuurproef, de ander rijdt het springparcours. Je kan in het aanmeldformulier aangeven of je dit op vrijdagmiddag of op zaterdagochtend kan doen. Samen maak je op zaterdagochtend op de Patriciahoeve de vragenquiz en rijd je samen op zaterdagmiddag al dan niet verkleed het crossparcours in het Spijkbos. Op donderdagmiddag en vrijdagochtend vóór de Ledendag kan te voet of op de fiets het crossparcours verkend worden.

Deelnemers die met een paard of pony van de Patriciahoeve willen meedoen, kunnen dat vóór aanmelden overleggen met Diny of Kees (info@patriciahoeve.nl).

Er wordt weer dezelfde klassementsindeling gehanteerd als voorheen. Kosten deelname is 12,50 per combinatie. Voor het zgn. "DuoCross reglement" en andere vragen/opmerkingen kun je een mail sturen naar het secretariaat van de DuoCross (DuoCrossBiddinghuizen@gmail.com). Startlijsten en overige informatie wordt gepubliceerd op de website van de Patriciahoeve.

Dit evenement kan natuurlijk niet zonder alle vrijwilligers. Er is weer veel hulp nodig voor het bouwen van de crosshindernissen, voor het jureren tijdens de cross bij een hindernis, parkeerwachters; en hulp bij het afbreken op 28 oktober. Allemaal erg leuk om te doen dus meld je aan!! Dit kun je doen in het aanmeldformulier of door een appje of mailtje berichtje te doen naar Diny:

06 - 111 106 23 (ter info: bouwen crosshindernissen: 13, 14, 20 en 21 oktober; aanvang half 10 met koffie op de Patriciahoeve).

© Copyright 2019 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat