Home

DuoCross Ledendag 18 en 19 oktober 2019

De uitslagen van de DuoCross Ledendag 2019 staan vast op de site !! Klik hier om ze te bekijken.

Het was weer een zeer geslaagde 2-daagse! Onze dank gaat weer uit naar de sponsor van dit evenement: fam. Deurwaarder.De vrijwilligers voor de organisatie van de DuoCross Ledendag zijn alweer bij elkaar geweest om de editie 2019  voor te bereiden. Op vrijdagmiddag 18 en zaterdag 19 oktober is het Spijkbos weer in de ban van de jaarlijkse DuoCross Ledendag voor leden van de Flevoruiters en lesklanten van de Patriciahoeve. Er zal weer in tweetallen gestreden worden om de wisselbokalen voor de groepen “Klasse B en lager” en “Klasse L/M/Z/ZZ”. Ook nu weer zal onze trouwe sponsor prijzen beschikbaar stellen.

Het thema voor de cross is "Holland" . Verkleed deelnemen aan de cross mag, maar denk daarbij wel om de veiligheid!. Voor het meest originele duo is ook een prijs beschikbaar. Bereid jullie pony's en paarden maar goed voor op molens, klompen, kazen, tulpen en oranje leeuwen!

Voor de nieuwe deelnemers onder ons: het ene duo-lid rijdt de dressuurproef, de ander rijdt het springparcours. Je kan in het aanmeldformulier aangeven of je dit op vrijdagmiddag of op zaterdagochtend kan doen. Samen maak je op zaterdagochtend op de Patriciahoeve de vragenquiz en rijd je samen op zaterdagmiddag al dan niet verkleed het crossparcours in het Spijkbos.

Je kunt je duo opgeven via dit formulier: Opgave DuoCross Ledendag 2019 .
De inschrijving sluit uiterlijk 7 oktober of eerder als het maximum van 40 duo’s is bereikt. Kosten deelname is 12,50 per combinatie.
Deelnemers die met een paard of pony van de Patriciahoeve willen meedoen, moeten dat vóór aanmelden overleggen met Diny of Kees (info@patriciahoeve.nl).

 Voor degenen die het parcours van te voren willen verkennen. Dit kan wandelend of op de fiets op donderdagmiddag en vrijdagochtend vóór aanvang van de Ledendag. Dit is niet noodzakelijk. Het crossparcours wordt duidelijk aangegeven.

Voor het zgn. "DuoCross reglement" en andere vragen/opmerkingen kun je een mail sturen naar het secretariaat van de DuoCross (DuoCrossBiddinghuizen@gmail.com). Startlijsten en overige informatie wordt in de week vooraf gaand aan de DuoCross Ledendag gepubliceerd.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit evenement kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers. Er is onder andere veel hulp nodig voor het bouwen van de crosshindernissen, voor het jureren tijdens de cross bij een hindernis, parkeerwachters en hulp bij het afbreken op 20 oktober. Allemaal erg leuk om te doen, dus meld je aan!! Dit kun je doen in het aanmeldformulier of door een berichtje te doen naar Diny: 06 - 111 106 23 .

Bouwen crosshindernissen is  op 5, 6, 12 en 13 oktober; aanvang half 10 met koffie op de Patriciahoeve. En elke woensdagavond vanaf 19.00 uur.
© Copyright 2020 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat