Home

Alice Naber aan kop Eventing Cup

Alice Naber aan kop Eventing Cup Biddinghuizen - 23 september 2008.  Na zeven eventingwedstrijden in het kader van de KNHS-PrimeVal Eventing Cup tekent de top zich steeds duidelijker af. De lijst wordt aangevoerd door Ilonka Kluytmans (Prinsenbeek) met Buitenlust Here I Am en routinier Alice Naber-Lozeman (Biddinghuizen) met Coral Estate Pepper.

Beide amazones verdienden tijdens de internationale wedstrijd in Varsseveld - afgelopen weekeinde - een flink aantal competitiepunten en komen hiermee op een tussenstand van 72.

Plaats nummer drie in het klassement is voor Nienke Otjens (Etten-Leur) met het paard Pherno, gevolgd door Edith Soetens-Tuytelaars (Esbeek) met Ukkepuk en Jenny van Rijsewijk-Voskens (Oisterwijk) met Misty Brown. Renske de Jonge (Oosterhout) ging na Gorssel aan de leiding in de competitie, maar omdat zij geen deel nam aan de wedstrijd in Varsseveld zakt ze nu terug naar de zesde plaats.

IJsselsteijn
De volgende wedstrijd waar gestreden wordt voor competitiepunten, is op 4 en 5 oktober in IJsselsteijn. De KNHS-PrimeVal Eventing Cup bestaat uit meerdere wedstrijden, waarbij de vijf beste resultaten meetellen voor de eindstand. De wedstrijden die deel uitmaken van de eventingcompetitie zijn Nederlandse eventingwedstrijden waar de klassen M en Z worden verreden en internationale wedstrijden in Nederland waar de klassen CIC*, CCI*, CIC** of CCI** op het programma staan.

Kijk voor een eigen verslag en foto's op de website van Alice Naber

KNHS

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat