Home

Alice-Naber Lozeman in A-kader

Alice-Naber Lozeman in A-kader Biddinghuizen - 24 december 2008.  Bondscoach Eventing Martin Lips (Made) heeft besloten om Alice Naber-Lozeman Biddinghuizen) met Coral Estate Tom Cruise en Raf Kooremans (Turnhout) met Vadrouile En Solo op te nemen in het A-kader eventing senioren. Peter van Kemenade (Steensel) wordt met James Bond toegevoegd aan het A-kader eventing junioren.

Bondscoach Martin Lips verwacht dat de combinatie Alice Naber-Lozeman met Coral Estate Tom Cruise de komende kampioenschappen goed kan scoren en daarom een plaats in het A-kader eventing senioren waardig is. De Belg Raf Kooremans rijdt sinds kort voor Nederland. De in België woonachtige ruiter heeft al vele kampioenschappen en internationale successen op zijn naam staan. Martin Lips besloot op basis van deze prestaties ook deze combinatie op te nemen in het A-kader.

De 16-jarige Peter van Kemenade zette met James Bond op het EK Junioren in Thirlestane een prachtige prestatie neer. De combinatie nam als reservecombinatie deel aan de kampioenschappen en debuteerde op Engelse bodem met een foutloze cross. Lips beloonde deze prestatie met promotie naar het A-kader junioren.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat