Home

Ruiters in de prijzen

Biddinghuizen - 10 maart 2003.  Marjon van den Heijkant wist vorig weekend een plaats in het Rabobank Talentenplan te winnen door als beste ruiter onder de 25 jaar te eindigen in de klasse M van het springtoernooi bij de Neuderuiters in Nijkerk.

In het klassieke parcours bleef Marjon met Poco Loco foutloos en haalde een vijfde plaats. In het jachtspringen werden opnieuw geen fouten gemaakt en kwam er een derde plaats uit de bus. In de finale op zaterdagavond werd Marjon tiende met drie strafpunten.

Twee keer foutloos
Ook Amy Vogelaar wist in Nijkerk twee keer foutloos te blijven. In zowel het klassieke als het parcours haalde ze met Pynou een achtste prijs. In de finale tikte Pynou er helaas twee balken af.

Sylvia van der Weele pakte met Rudie een achtste prijs in het springconcours bij de Heuvelruiters in Wezep. In de klasse B haalde ze, naast een blakje en dus 4 strafpunten, maar liefst 52 stijlpunten.

Winst bij Z-springen
In de klasse L haalde Arjan van den Heijkant met Rostock de achtste prijs. Hier werd Annie Claassen met Pien negende. Arjan reed met Orlando mee in het Z-springen. In het klassieke parcours pakte deze combinatie de volle winst.

Bron: Flevoruiters.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat