Home

25e Schaap Holland Voltige

Biddinghuizen - 17 oktober 2003.  Op zaterdag 25 oktober worden de 25e Schaap Holland Voltige wedstrijden georganiseerd in de Flevomanege aan de Zuid in Dronten.

Deelnemers variërend in leeftijd van 5 tot 20 jaar uit het hele land zullen dan hun kunnen laten zien. Voltige is een gymnastische sport op de paardenrug. Zaterdag zullen zowel de jongere kinderen als ook oudere te zien zijn in hun verschillende disciplines.

Programma
's Morgens begint het met de teams van E achttallen en basis paardrijden en 's middags zullen de D vier en achtallen en aansluitend de solo-voltigeurs hun beste beentje hoogzwaaien.

Beoordeling
Er zullen deze dag viertallen, achttallen, tweetallen en solisten worden beoordeeld op harmonie, moeilijkheidsgraad en takt. Voor het volledige programma verwijzen wij u naar de site van de flevoruiters: www.flevoruiters.nl.

Schaap Holland
De aardappelspecialist Schaap-Holland uit Biddinghuizen draagt de voltigesport in Dronten al 25 jaar een warm hart toe. Mede dankzij hun en de inzet van vele vrijwilligers is de voltige vereniging in staat een dergelijke wedstrijd te organiseren.

De wedstrijd begint om 09:30 uur en de entree is gratis.

Flevoruiters

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat