Home

Naber rijdt in Italië

Biddinghuizen - 13 april 2004.  Alice Naber-Lozeman uit Biddinghuizen deed afgelopen weekeinde mee aan een eventingwedstrijd in het Italiaanse Rome in verschillende klassen.

Bij de 1-sterren wedstrijd waren er maarliefst 74 deelnemers. De Italiaanse deelnemers waren hier heer en meester (19 bij de eerste 25), maar ondanks dat behaalde Naber een prima resultaat. Met Pretty Woman reed ze naar een 27e eindklassering.

Twee sterren
Bij de twee-sterren wedstrijd reed ze met Hugoke naar een 19e plaats (van de 31). Ze reed hier de 28e tijd, maar door het strafpuntensysteem en diskwalificaties klom ze toch nog 9 plaatsen in de eindstand.

Aandacht
De meeste aandacht, ook van haarzelf, ging uit naar haar prestaties op drie sterren niveau, waar ze aan de start verscheen met Coral Estate Baxter en Coral Estate VA Fox. Helaas moest ze genoegen nemen met de plaatsen 51 en 58. Met name de rit met Baxter verliep goed (een 9e tijd) en na strafpuntcorrectie was dit een 13e plaats. De deklassering wegens "rit. III ispezione" bracht haar echter onder de 54 deelnemers met eindklassering.

In het weekeinde van 29 april tot en met 2 mei zal Naber in Pratoni del Vivaro van start gaan.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat